Har du brug for iværksætterhjælp og rådgivning?

Jeg er selv startet som iværksætter og har derfor selv prøvet at starte op fra bunden af.

Hvis du starter som iværksætter eller selvstændig, er der mange spørgsmål at tage stilling til. Du får tilsendt en masse nye informationer fra det øjeblik, du opretter dit firma i CVR-registret. Jeg kan gennemgå de udfordringer, du står overfor som selvstændig virksomhed, hvad enten du skal have ansatte i din virksomhed, eller om du starter et en-mandsfirma.

Jeg har arbejdet med regnskab igennem mange år, og derfor kan jeg hjælpe dig godt i gang.

Hvis det drejer sig om regnskabsprogram, kan jeg vejlede dig til at finde det program, der passer bedst til din virksomhed.

Som iværksætter/selvstændig har du brug for en kontoplan, som er tilpasset din virksomhed. Det er vigtigt, at du forstår, hvordan du skal afregne moms, og hvis du har samhandel med udlandet er der yderligere oplysninger, som skal angives til Skat.

Når du skal udskrive din første balance, som viser virksomhedens overskud/underskud for 1. kvartal el. 1. halvår, kan vi sætte os sammen og gennemgå tallene, så du bedre forstår baggrunden for resultatet. Det er nødvendigt, at økonomien hænger sammen, sådan at debitorer betaler dig til tiden, og at du får betalt dine kreditorer i rette tid. På den måde får du som selvstændig virksomhed tilfredse samarbejdspartnere.

Hvis du skal lave løn til ansatte, er der mange ting, du skal være opmærksom på, og her vil jeg også kunne rådgive dig.

Ønsker du, at jeg skal være din regnskabsfører, kan jeg komme i din virksomhed og lave arbejdet der, eller jeg kan arbejde fra mit hjemmekontor.

Dette betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er god til.